ROZVOZ OBJEDNÁVEK PO PRAZE NAD 1499 KČ ZDARMA

Přijď za námi na Cannafest 2024 – čeká tě větší stánek, víc produktů a pecka novinky!

Už zase se to blíží – Cannafest 2024! Největší konopný veletrh na světě, kde nesmíš chybět ani ty, ani my. Letos se v Praze na PVA Expo uvidíme 1. až 3. listopadu a věř nám, bude to stát za to. Pokud tě Cannafest už dřív zlákal, víš, o čem mluvíme – tři dny plné konopí, přednášek, workshopů a mraky zajímavých lidí. Pokud ještě ne, tak tohle je tvoje šance to napravit. Vstupenky si můžeš zajistit přímo na webu Cannafestu – ale nečekej moc dlouho, protože se obvykle rychle vyprodají!

 

Cannafest 2024: Největší konopný veletrh je tu!

Proč přijít? Cannafest je víc než jen výstava – je to oslava konopí, kde najdeš ty nejnovější trendy, produkty a setkáš se s předními odborníky na konopný průmysl. Každý rok přitahuje tisíce lidí, ať už jde o odborníky nebo fanoušky konopí, kteří chtějí objevit nové produkty, technologie nebo si prostě jen užít atmosféru plnou vůní, zvuků a příležitostí. Tento ročník bude ještě větší a my na něm rozhodně nemůžeme chybět!

CaliFarms stánek? Letos větší a narvaný k prasknutí!

Pamatuješ si náš stánek z loňska? Fajn, protože letos bude ještě větší. A víc místa znamená víc produktů, víc zábavy a víc překvapení. Letos jsme to vzali opravdu z gruntu a připravili jsme pro tebe nejen naše klasické produkty, ale i pár exkluzivních novinek, které zatím nikde jinde neuvidíš.

 

Co tě u nás čeká?

 

Čerstvé květy. To nejlepší, co můžeš dostat. Kvalitní květy z indoor (vnitřní) produkce, které voní tak, že se ti nebude chtít odejít.

Jointy ready-to-go. Pro ty, kteří nechtějí ztrácet čas a chtějí si rovnou užít to nejlepší, co nabízíme. Šetrně balené a pečlivě vybrané, aby každá zkušenost stála za to.

Nové produkty ze spolupráce s Ektorem! Jo, slyšíš správně, dali jsme zase hlavy dohromady s jedním z největších jmen českého rapu a vznikly z toho opravdu TOP kousky. Takové, co mají koule i styl.
 

Tahle spolupráce je výbuch kreativity a kvality, takže pokud jsi fanoušek kvalitního konopí (a dobrýho rapu), tak prostě na Cannafest musíš dorazit. ;)

 

Novinky, které si nesmíš nechat ujít

Kromě toho, že budeš moct omrknout a vyzkoušet všechny naše současné bestsellery, máme pro tebe připravené také další nové produkty a doplňky. Zatím ti nemůžeme prozradit úplně všechno (něco si musíme nechat jako překvápko!), ale věř, že to bude stát za to! Takže pokud chceš být mezi prvními, kdo je vyzkouší, musíš nás navštívit na místě!

Dárky a slevy na našem stánku

Proč máš přijít právě za námi? Krom toho, že ti u nás poradíme a pobavíme se o všem, co tě zajímá, máme pro tebe připravené i speciální dárky a slevy. Takže pokud se za námi zastavíš, rozhodně neodejdeš s prázdnou! 

A kdo ví, možná tě překvapí i nějaká soutěž nebo limitovaná edice našich produktů, kterou nikde jinde neseženeš. 🤫

 

Tak co říkáš? 1. až 3. listopadu na Cannafestu 2024 v Praze? Náš tým Califarms bude v plné síle. 

 

Najdi nás, dej si chill a užij si to s námi!

Používáme ověření věku Adulto