ROZVOZ OBJEDNÁVEK PO PRAZE NAD 1499 KČ ZDARMA

Co přinesl Cannafest 2023? Plné vitríny novinek, unikátní obchod a nová spolupráce s Ektorem!

canna bus CaliFarms

Zajímá tě, co přinesl Cannafest 2023? Bylo toho opravdu hodně! Nové produkty, které na evropském trhu jinde nenajdeš; představení vůbec prvního a opravdu netradičního obchodu CaliFarms a taky zbrusu nový koncept doručování zboží, díky kterému s tebou budeme v ještě větším kontaktu! A to není všechno. Takže jak už jsme slíbili na sociálních sítích, přinášíme rozhovor s naším Jakubem, kde se krom všeho ostatního nakousla i nová spolupráce s Ektorem. 

 

Užijte si rozhovor!

 

Na Cannafestu jste představili spoustu novinek. Zvlášť jedna dost vyčnívala. Posdílíš o tom něco víc? 

 

Jo, vím, kam tím míříš. Moc rád, celý ten projekt je v Česku fakt unikát. Předělali jsme dodávku na obchod CaliFarms a od ledna budeme dělat rozvoz po Praze až k lidem domů. Bude to něco jako rozvoz jídla, jenom víc cool. :) Chvíli nám vrtalo hlavou, jak tomu projektu budeme říkat, ale nakonec to bylo vlastně dost jasné. Myslím, že název „Canna Bus“ je úplně geniální.

 

Jo, to naprostý souhlas. Jak vás vůbec napadlo udělat první obchod v dodávce? 

 

Ten nápad jsme měli v hlavě už dlouho. Je to efektivní pro obě strany. Díky tomu, že budeme mít alespoň částečně doručování po Praze pod palcem my, vyhneme se domlouvání s dopravcem a dává nám to větší prostor pro manipulaci a případné změny. A ještě budeme s našimi zákazníky v užším kontaktu. To je za nás win win. 

 cannafest 2023

Celý koncept ale ještě ladíme a dokončujeme. Mělo to být původně celé hotové až v dubnu 2024, ale stihli jsme to o pár měsíců dřív, tak jsme šťastní, že jsme to mohli představit už teď v Praze na Cannafestu. 

 

Je tam ještě hodně věcí, které se musí dodělat, než s dodávkou vyjedete do ulic?

 

Tento týden dokončujeme ještě polep dodávky. Je to dost unikátní design, pracovali jsme na něm zhruba 2 měsíce s nejlepším designérem z Miami, tak z toho máme obrovskou radost.  

Až to bude hotové, tak rovnou pojedeme s dodávkou za Ektorem. Společně s ním totiž připravujeme další nový projekt. Zatím nemůžeme prozradit o co se jedná, ale věříme, že to ocení jeho i naši fanoušci. Už teď můžeme slíbit, že to bude stát fakt za to. 

 

No, už na první pohled vypadá ta dodávka dost vymazleně a to nejen tím designem na polepu. Uvnitř je to taky docela síla. Speciální světla, plné vitríny a umělý kouř… 

 

To je pravda. A dostali jsme na to na Cannafestu spoustu skvělých ohlasů, za které jsme fakt vděční. Chtěli jsme, ať je náš první ofiko obchod něco speciálního, takže jsme si dali opravdu záležet i na interiéru. Jsou tam prošívané sedačky s naším logem, vitríny s produkty, epoxidová podlaha (příběh s epoxidovou podlahou vám jednou prozradíme, ještě to tak trochu rozdýcháváme :D) a led akrylové logo na stropě. Skříňku jsme doplnili o Bud Bar display, kde máme vystavené modely květů, které nabízíme

 

bud bar display květy CaliFarms

 A ještě mi musíš říct něco o tom dýmu, ten mě tam zaujal jako první. Je to fakt neobvyklé. Jak to funguje?

Přesně! To je super efekt. U vstupu máme tlačítko, které když zmáčkneme, tak uvnitř dodávky začne vycházet dým a celý obchod vypadá jako by byl zakouřený. Vydrží to zapnuté 48 hodin bez toho aniž by se to muselo zapojit. Samozřejmě jsme také řešili i to, aby vše bylo v pořádku dle legislativy.

 

A nesmím zapomenout na našeho kamaráda Hashbu, který nám do dodávky udělal na míru skleněný double pipe s názvem CaliFarms. Úplně to do toho našeho vibu sedí. 

 Canna bus interier

V tom jsou veletrhy skvělé, že? V nacházení inspirace, propojování lidí… 

 

To je jedna z věcí, proč se na veletrhy vždycky tak těšíme. Právě tady totiž často vznikají ty nejlepší spolupráce. Třeba teď jsme na Cannafestu představovali nová světla na pěstování konopí z USA značky Fohse, se kterou jsme začali spolupracovat od minulého roku. A s majitelem firmy (Bret Stevens) jsme se potkali právě na veletrhu MJ Biz Con. Částečně za to vděčíme naší Maggie – je to takový náš talisman. Ta se dokáže spřátelit s každým snad během prvních dvou vteřin.

 


Pokud by měl někdo zájem o světla, rádi mu vypracujeme plán do haly. Jsou to ty nejlepší světla. Spolupracují s nimi nejvýznamnější canna společnosti na světě, jako jsou např. Cookies, Junge boys a další… 


 

maggie a fohse cannafest

 

Co vím, tak krom Canna Busu jste ale představovali i nové CaliFarms produkty…  

 

Jo, těch novinek bylo vlastně docela dost. Jednu z dalších velkých pochval jsme dostali i na nová balení 1kg květů. Jsme totiž první, kteří něco takového nabízí. V EU to nikdo na trhu nemá. Chtěli jsme to tématické, takže jsme design upravili tak, aby ladil k autu. Postupně je budeme přidávat na náš e-shop, aby si zákazníci mohli nakoupit květy i po kilech a bylo to pro ně tak výhodnější.

 

To ale není všechno, že? Na kterou z novinek zákazníci reagovali nejvíc?

 

Největší bestseller letošního Cannafestu byla naše novinka THCP předbalené mini jointy a XL jointy. Jsou to takové hotové odměny do kapsy. A pak taky byly dost populární naše THC-P Popcorn small buds květy a HHC květy. 

 Cannafest 2023

Taky jsme nechali ušít naše „smell proof“ taštičky v nových barvách: Pink, Black & Yellow. Ty jsme skoro všechny vyprodali. A jako novinku jsme taky představili THCP jednorázové vapy a cartridge. Postupně všechno dáváme na e-shop, ale chce to trpělivost, bylo toho teď fakt hodně, takže jsme si po veletrhu potřebovali i trošku vydechnout. 

 

To úplně chápu. Ale stálo to za to, ne?

 

To bezpochyb. Bylo to velký. Doufali jsme, že zákazníkům náš nový Canna Bus zamotá hlavu, ale že až tak… Uf. Velká vděčnost! Je skvělé připomenout si, jak úžasná komunita se kolem CaliFarms tvoří a kolik lidí má opravdový zájem o to, co konopí přináší. Na Cannafest jsme se neskutečně těšili. Nejen proto, že jsme tam už konečně chtěli ukázat naše pojízdné „bejby“, ale taky jsme na veletrhu chtěli představit nové produkty, které už nějakou dobu sami testujeme. A všichni, co za námi přišli, byli naprosto neskuteční! 

Hlavně i díky všem těm úžasným zpětným vazbám víme, že jdeme dobrým směrem. Atmosféra veletrhu byla báječná a nebýt tak unavení, hned bychom si to zopákli! 

 

Mrzí nás, že jsme neměli čas popovídat si úplně se všemi, ale o produkty i auto byl tak obrovský zájem, že se z toho ještě teď vzpamatováváme. 

 

Jakub a Sváťa 

Používáme ověření věku Adulto