ROZVOZ OBJEDNÁVEK PO PRAZE NAD 1499 KČ ZDARMA

Terpeny u nás seženeš i velkoobchodně! Info pro ty, co myslí (či prodávají) ve velkém

Máš terpeny v hledáčku a chceš to rozjet ve velkém? Tak je tenhle článek přesně pro tebe! Dali jsme ho dohromady hlavně z praktického hlediska. Ať máš přehled o tom, jaké jsou u nás v CaliFarms možnosti, jaké terpeny u nás najdeš a do jakých kategorií je dělíme. Prostě vše, co potřebuješ, aby tvůj business vzkvétal (a voněl). Chceš si vybudovat důvěru spotřebitelů? Pak jsou naše terpenové směsi tím pravým konopným! 



Neboj, v tomto článku tě nebudeme zatěžovat tím, co už o terpenech nejspíš dávno víš. Pokud si ale chceš oprášit vědomosti, ty nejdůležitější informace o terpenech najdeš v některých našich starších článcích:

 

 

Objem dělá dojem – a platí to i u terpenů 

 

Možná tě to překvapí, ale v CaliFarms najdeš nejen terpeny od 1 ml, ale pro ty z vás, kteří stejně jako my myslí (i prodávají) ve velkém, máme lahvičky i o objemu 1 000 ml. Kvality totiž není nikdy dost. Tak proč se držet zpátky… 

Jaké terpeny najdeš u nás v CaliFarms?

 

Pokud hledáš opravdu kvalitní konopné terpeny za nejlepší ceny, jsi na správném místě! S našimi terpeny můžeš vytvořit skutečnou symfonii chutí a vůní – od sladké borůvky, přes osvěžující citron, až po aromatickou lesní borovici.

 

Nabízíme největší výběr příchutí terpenů na trhu a když říkáme „největší“, tak myslíme opravdu největší.

 

Naše nabídka zahrnuje více než 70 druhů terpenů, mezi nimiž najdeš oblíbené varianty jako Lemon Skunk Terpenes, OG Kush Terpenes, Blueberry OG, Pineapple Express, Gelato, White Runtz, Fire OG a mnoho dalších. Nejoblíbenější jsou botanické terpeny a live resin cannabis terpeny, které jsou známé svou vysokou kvalitou a intenzivním aroma. 

 

Vše je samozřejmě 100% přírodní a organické. S láskou vyrobené v USA. 

 

Pro lepší přehled máme terpeny rozdělené do pěti kategorií:

Terpeny aktivní

Aktivní terpeny mohou být také užitečné pro zvýšení hladiny energie a zlepšení soustředění. V tomto ohledu vynikající tři druhy terpenů - eukalyptol,

limonen a ß-karyofylen.

 

Terpeny ovocné

Ovocné terpeny jsou jediné organické terpeny, které skutečně voní a chutnají jako čisté terpeny z konopí, ale na první dobrou ucítíš svěží chuť ovoce. Už žádné prapodivné aroma připomínající mokré seno – jen čistá vůně přírody a neprůstřelná kvalita, na kterou se můžeš spolehnout! A tomu, přátelé, se u nás v CaliFarms říká „win-win“.

 

Terpeny cannabis (botanické)

Přírodním terpenům někdy také říkáme botanické, rostlinné nebo jednoduše konopné terpeny. Je důležité si nicméně uvědomit, že ačkoli je konopí rostlina, a tedy botanická rostlina, v tomto odvětví se terpeny, které pocházejí z jiných rostlin než je konopí, souhrnně označují jako „botanické terpeny“. Jak botanické terpeny, tak terpeny získané z konopí plní při výrobě velmi jedinečné a stejně důležité role.  

 

Terpeny sladké

Jak už název kategorie napovídá, tyhle terpeny jsou skoro jako dezert. Sladké, ovocné a nezapomenutelné. Najdeš tady nejen oblíbené terpenové směsi připomínající šťavnaté borůvky, broskve či třešně. Ale taky o něco tropičtější kousky se svěžím podtónem citrusů, ananasu nebo zemitější borovice. 

  

Terpeny live resin

Live resin terpeny (terpeny z „živé“ pryskyřice) jsou jedním z nejnovějších trendů v konopném průmyslu. Poté, co se rostliny konopí sklidí, se místo sušení ihned rychle zmrazí. Tím se terpeny v palicích zachovají v původní kvalitě. Terpeny se pak extrahují z tohoto zmraženého konopí pomocí různých rozpouštědel (například propanu nebo butanu).

 

Výsledkem tohoto zmrazovacího procesu je live resin - hutná konopná pryskyřice, která obsahuje vysokou koncentraci velmi silných terpenů. Má karamelovou barvu a konzistenci a především výraznější vůni a chuť, než ostatní klasické extrakty z konopí. Celá výroba této live resin pryskyřice je navíc levnější než obvyklé sušení konopí.

 


⚠️ DŮLEŽITÉ

Co u nás ale rozhodně nenajdeš, jsou syntetické terpeny. Rizika spojená s doposud málo prozkoumanými syntetickými terpeny nejsou ve shodě s kvalitou produktů, kterou chceme svým klientům nabídnout. 


 

Velkoobchodní nabídka, speciální ceny, široký výběr sortimentu

 

Naše terpeny nabízíme velkoobchodně jak v České republice, tak v celé Evropské unii. Výhodné ceny a široký výběr sortimentu z nás dělá ideálního partnera pro tvé podnikání. Ať už tedy potřebuješ malé lahvičky o objemu 1 ml nebo větší balení až do 1 litru, máme vše, co potřebuješ.

 

Nakupuj konopné terpeny velkoobchodně ještě dnes a využij naší speciální nabídky! Díky našim terpenům posuneš své produkty na novou úroveň a potěšíš své zákazníky jedinečnými chuťovými zážitky. 

 

Když jde o terpeny, není prostě na co čekat. Nakup si do zásoby a objev bohatství konopných terpenů, které CaliFarms přináší! 

 

Všechny naše extrakty jsou důkladně testovány nejlepšími laboratořemi v canna odvětví a jejich složení obsahuje pouze ty nejčerstvější a nejčistší ingredience. Provádíme pravidelné kontroly všech našich extraktů na obsah kanabinoidů a také dalších látek, které by mohly dělat neplechu – např. železo, pesticidy, herbicidy, plísně… 

 

Podrobnou analýzu ti rádi zašleme na vyžádání. 

 

Chceš si vybudovat důvěru spotřebitelů? Pak jsou naše terpenové směsi tím pravým konopným! 

 

 

 

Používáme ověření věku Adulto